English Version
ADVOPATENT Szabadalmi és Védjegy Iroda
TörténetünkJelenünkSzabadalmi ügyvivőinkSzolgáltatásainkLetölthető űrlapok
Jelenünk
Az irodában jelenleg hét szabadalmi ügyvivő dolgozik, név szerint: Faber Miklós, Horváthné Faber Enikő, Kovári György, és Varannai Csaba. Az ügyvivők között rendszeres tapasztalatcsere folyik. Szoros szakmai és emberi kapcsolatunk megmaradt a korábbi ügyvéd kollégákkal is, ahol szükséges, igénybe vesszük tudásukat és tapasztalatukat és ez fordítva is így van.

A színvonalas irodai munkához a szakmailag magasan képzett, több nyelven beszélő iparjogvédelmi ügyintézők is hozzájárulnak.

Tevékenységünk az iparjogvédelem minden területére kiterjed. Minden ügyvivő elismerten kiváló szakmai színvonalon foglalkozik mind szabadalmi bejelentésekkel és használati mintákkal, mind védjegy és formatervezési minta bejelentésekkel és egyéb szerződéses, jogvitás stb. ügyekkel is. Irodánk elismertségét külföldön és belföldön az állandó megbízók nagy száma bizonyítja. A szabadalmi oltalomszerzés speciális területein is pl. gyógyszeripar, élelmiszertechnológia, mezőgazdasági kémia és növényfajták oltalma széles körű nemzetközi ismertséget, sőt elismertséget vívtunk ki magunknak.

Széleskörű nemzetközi kapcsolataink biztosítják, hogy ügyfeleinket külföldi eljárások során szintén magas színvonalon dolgozó és megbízható irodákkal tudjuk képviseltetni. Különösen a fejlett ipari régiókban rendelkezünk régóta ügyvivői és ügyvédi kapcsolatokkal, mint például az európai országok, Észak-Amerika és Japán.

Irodánk ügyvivői tagjai a különféle hazai és nemzetközi iparjogvédelmi szervezeteknek, pl. MIE, MVE, AIPPI, UNION, FICPI, ECTA, PTMG.
ElérhetőségünkOldaltérképFőoldal